728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΗΣ: Επιδιώκουμε ένα Επιμελητήριο συνθέσεων, διαφάνειας και πρωτοβουλιών



Λίγο πριν την εκλογή νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ο Γιάννης Μπούρης, το ψηφοδέλτιο του οποίου ήρθε πρώτο στις εκλογές, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για το πως βλέπει την επόμενη μέρα.
Μιλώντας το Σάββατο (30-12-17) το πρωί στη δημοσιογραφική εκπομπή του Δημήτρη Λούπα στο Ράδιο Πρέβεζα, έδωσε για μια ακόμη φορά δείγματα πολιτικού ήθους και αξιοπρέπειας, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό τον ευγενή αγώνα που έκανε ο συνδυασμός του.
Κρατώντας χαμηλούς τόνους ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου είπε μεταξύ άλλων πως ο συνδυασμός του επιδιώκει ένα διοικητικό σχήμα με συνθετικούς αλλά διακριτούς και αυτόνομους ρόλους, διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται σε όσους έχουν την ίδια αντίληψη και θεωρούν πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα ισχυρό Επιμελητήριο που απαιτεί συνθέσεις, διαφάνεια, πρωτοβουλίες σε πολλές κατευθύνσεις και διαρκή προσπάθεια για αναβάθμισή του.
«Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία με εξωστρέφεια, μακριά από στεγανά και κλειστές παρέες» ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μπούρης δίνοντας παράλληλα το στίγμα του ενδιαφέροντος για την ευημερία και στήριξη των επαγγελματιών του Νομού μας.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΗΣ: Επιδιώκουμε ένα Επιμελητήριο συνθέσεων, διαφάνειας και πρωτοβουλιών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017 Rating: 5 Λίγο πριν την εκλογή νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ο Γιάννης Μπούρης, το ψηφοδέλτιο του οποίου ήρθε πρώτο στις εκλογές, τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: