728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

8η χρονιά για τα παιχνίδια χωρίς σύνορα του Θεσπρωτικού με φόντο τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου



Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου», παιχνίδια χωρίς σύνορα (μικρός αγώνας ποδοσφαίρου, αγώνας ταχύτητας με διάφορα εμπόδια, μουσικές καρέκλες, διελκυστίνδα και street tennis) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζηρού, αφού κατά την είσοδο στο γήπεδο πραγματοποιούνταν συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης.

To Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού γέμισε παιδικές φατσούλες που απολάμβαναν όσο τίποτα τα παιχνίδια και ο σκοπός εξίσου σημαντικός για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και είναι κάτι που δε γίνεται πρώτη φορά αλλά πραγματοποιείται με επιτυχία από το 2009,αφού ήταν κάτι που ξεκίνησαν πρώτοι.

Στη συνδιοργάνωση ο Δήμος Ζηρού, το Κ.Δ.Α.Π. Ριζοβουνίου «το Μελίσσι», ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, ο ΑΓΟ Θεσπρωτικού, η Τοπική κοινότητα Θεσπρωτικού, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζηρού και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζηρού.

Δείτε παρακάτω βίντεο αλλά και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:




πηγη:http://gosports.gr/
8η χρονιά για τα παιχνίδια χωρίς σύνορα του Θεσπρωτικού με φόντο τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2017 Rating: 5 Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου», παιχνίδια χωρίς σύ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: