728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πέταξε πέτρες σε περιπολικό.. 44χρονος με χασίς και μαχαίρια!




Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού στην περιοχή Γορίτσας Ιωαννίνων καθώς απείλησε τους αστυνομικούς ενώ επιτέθηκε με πέτρες και ποκάλεσε ζημιές σε περιπολικό.

Ο 44χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και κατηγορείται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντίσταση, απείθεια, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν μετά από κλήση για επεισόδιο στην οικία του 44χρονου, όπου και συνελήφθη διότι απείλησε τους αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές στο περιπολικό αυτοκίνητο με τη χρήση πέτρας.

Σε έρευνα στους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

έξι κρυμμένες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (344,5) γραμμαρίων, που βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού,

(28,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σε μεταλλικά κυτία,

τρία μαχαίρια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Πέταξε πέτρες σε περιπολικό.. 44χρονος με χασίς και μαχαίρια! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2017 Rating: 5 Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού στην περιοχή Γορίτσας Ιωαννίνων καθώς απείλησε τους αστυνομικούς ενώ επιτέθηκε με πέτρε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: