728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

15χρονος πρωταγωνιστής διαδικτυακής απάτης!




Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Ασφάλειας Σπάτων - Αρτέμιδος, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 35χρονου ημεδαπού και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 15χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, ο 15χρονος κατηγορούμενος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 35χρονος, σχετικά με πώληση συσκευών και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοραπωλησία και την ηλεκτρονική αποστολή τραπεζικού παραστατικού υποτιθέμενης μεταφοράς χρημάτων, ο 35χρονος απέστειλε τα αντικείμενα, χωρίς ουδέποτε να καταβληθεί το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό.

Τα παραπάνω αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


15χρονος πρωταγωνιστής διαδικτυακής απάτης! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017 Rating: 5 Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Ασφάλειας Σπάτων - Αρτέμιδο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: