728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

13 συλλήψεις ημεδαπών που είχαν ρημάξει Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα- 130 κλοπές σε επτά μήνες!



Καίριο χτύπημα στην μικροεγκληματικότητα κατάφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, με την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που είχε ρημάξει την Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα.

Η αστυνομία, συλλέγοντας επί μήνες και με μεγάλη προσοχή στοιχεία, οργάνωσε μία ευρείας κλίμακας επιχείρηση και άρχισε να ξηλώνει την σπείρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, στα Γιάννινα, το Αγρίνιο, την Βόνιτσα και το Αιτωλικό Ακαρνανίας. Άλλα επτά άτομα έχουν ταυτοποιηθεί και επτά ακόμη αναζητούνται.

Σε διάστημα επτά μηνών, από τον Μάιο δηλαδή και μέχρι τώρα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν διαπράξει 130 κλοπές. Κι αυτές σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει διασταυρώσει μέχρι τώρα η αστυνομία, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλά από τα θύματά τους είναι ηλικιωμένοι.

Και οι δεκατρείς συλληφθέντες είναι ημεδαποί.

Η εγκληματική οργάνωση έχει διαπράξει σωρεία κλοπών, κυρίως σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στους Νομούς Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας και Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν κλοπιμαία, αυτοκίνητα, χρηματικά ποσά, και άλλα. Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


13 συλλήψεις ημεδαπών που είχαν ρημάξει Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα- 130 κλοπές σε επτά μήνες! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017 Rating: 5 Καίριο χτύπημα στην μικροεγκληματικότητα κατάφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, με την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης πο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: