728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τουλάχιστον 10 νεκροί από την επίθεση στην εκκλησία στο Κάιρο

Η επίθεση έγινε πριν από τα Χριστούγεννα των Κοπτών





Η επίθεση εναντίον εκκλησίας στο νότιο Κάιρο στοίχισε τη ζωή σε 10 ανθρώπους, σύμφωνα με νέο απολογισμό του υπουργείου Υγείας.

Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, που περιφρουρούσαν την ορθόδοξη κοπτική εκκλησία του Αγίου Μηνά στην Αίγυπτο, σκότωσαν τον έναν δράστη, όμως ο δεύτερος εκτιμάται ότι τράπηκε σε φυγή.

Η επίθεση φτάνει πριν από τα Χριστούγεννα των Κοπτών που γιορτάζονται στις 7 Ιανουαρίου. Οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού στην Αίγυπτο, ενώ οι χριστιανοί αντιστοιχούν το 10%.

Η αιγυπτιακή αστυνομία έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τις εκκλησίες ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων στις 7 Ιανουαρίου. Για προληπτικούς λόγους έχει αναπτύξει δυνάμεις της έξω από χριστιανικούς τόπους λατρείας και έχει τοποθετήσει ανιχνευτές μετάλλων σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους ναούς.



Τουλάχιστον 10 νεκροί από την επίθεση στην εκκλησία στο Κάιρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2017 Rating: 5 Η επίθεση έγινε πριν από τα Χριστούγεννα των Κοπτών Η επίθεση εναντίον εκκλησίας στο νότιο Κάιρο στοίχισε τη ζωή σε 10 ανθρώπους,...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: