728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι δρόμοι του κρασιού οδηγούν την Κυριακή στη «Zoinos»



Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού τα τελευταία χρόνια γιορτάζεται και στην χώρα μας. Η Ένωση Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει φέτος για 5η χρονιά και η ZOINOSWINERY ως μέλος των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα αυτή, ανακαλύπτοντας τα οινοποιεία της περιοχής.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2016 το οινοποιείο της ZOINOS θα παραμείνει ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του οινοποιείου, να γνωρίσει την τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων και να γευτεί τα προϊόντα.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή σε οινοτουριστικά δίκτυα, όπως είναι οι «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», που συμμετέχει με 20 οινοποιεία από τις 8 διαδρομές του κρασιού.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

ZOINOSWINERY: Ζίτσα Ιωαννίνων – Τ. 26580 22297
www.zitsawine.gr – info@zoinos.grcustomerservice@zoinos.gr





Οι δρόμοι του κρασιού οδηγούν την Κυριακή στη «Zoinos» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2017 Rating: 5 Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού τα τελευταία χρόνια γιορτάζεται και στην χώρα μας. Η Ένωση Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: