728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με τον νέο Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου, κ.Τζίνα και με τον Βουλευτή Σ.Γιαννάκη, συναντήθηκαν εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πρέβεζας




Στις 26/10/2017 και στις 2/11/2017 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του νέου προέδρου του ΤΕΙ Ηπείρου κ.Τζίνα καθώς και του βουλευτή Πρεβέζης κ.Στέργιο Γιαννάκη με τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πρέβεζας όπου συζητήθηκαν διαφορά ζήτημα που αφορούν τους σπουδαστές και το ΤΕΙ Πρέβεζας.

Ένα μείζων ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες ήταν η μεταφορά του ΤΕΙ της Πρέβεζας στα Ιωάννινα , πράγμα το οποίο θα σήμαινε πως θα ζημιωνόταν όχι μόνο οι ίδιοι οι φοιτητές οι οποίοι θα καλούταν να θυσιάσουν και περαιτέρω χρήματα αλλά και στην ίδια την πόλη καθώς το ΤΕΙ είναι ένας από τους κύριους πυλώνες της οικονομίας της Πρέβεζας .

Για ακόμη μια φορά ο σύλλογος σπουδαστών ήταν απών έχοντας παραμείνει ένας απλός παρατηρητής των γεγονότων και ανίκανος να προβεί σε οποιαδήποτε πράξη .


Για αυτόν τον λόγο ως η μόνη υπεύθυνη παράταξη του ΤΕΙ Πρέβεζας πήραμε την πρωτοβουλία να ενημερωθούμε κατάλληλα για το θέμα και να ασκήσουμε όσες περισσότερες πιέσεις ήταν δυνατόν τόσο σε τοπικούς φορείς όσο και στην διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου ώστε να παραμείνει το ΤΕΙ στην Πρέβεζα .


Επίσης ακόμα μια σημαντική ενημέρωση ήταν η υλοποίηση της πρότασης για το επίδομα ενοικίου των σπουδαστών, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα οπού σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τους φοιτητές πράττουμε το ελάχιστο ώστε να διευκολυνθεί η διαμονή τους κατά διάρκεια των σπουδών τους .


Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πρέβεζας μόνο χαρά μας προκαλεί το γεγονός ότι επιτέλους πραγματοποιούνται προτάσεις τις οποίες ενστερνιζόμαστε εδώ και πολλές δεκαετίες σε ατομικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο με μόνο στόχο μια καλύτερη εκπαίδευση όπου τα Ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα συναγωνίζεται τα πανεπιστήμια όλων των υπόλοιπων χωρών.


Πάντα με τιμή ,



ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πρέβεζας



Με τον νέο Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου, κ.Τζίνα και με τον Βουλευτή Σ.Γιαννάκη, συναντήθηκαν εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017 Rating: 5 Στις 26/10/2017 και στις 2/11/2017 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του νέου προέδρου του ΤΕΙ Ηπείρου κ.Τζίνα καθώς και του βουλευτή ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: