728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Ζάππειο θα γεμίσει πορτοκάλια κι ακτινίδια!



Το Ζάππειο, ένας εμβληματικός χώρος της Αθήνας και άρρηκτα συνδεδεμένος με την ηπειρωτική ευεργεσία, θα γεμίσει... πορτοκάλια!

Κι αυτό θα συμβεί σε λίγες ημέρες καθώς εκεί μεταφέρεται φέτος η γιορτή Πορτοκαλιού – Ακτινιδίου - Ελιάς και Μανταρινιού, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων.

Ειδικότερα, η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο και θα περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων και διάθεση ενημερωτικού υλικού, ημερίδα για τους τρόπους ανάπτυξης, προβολής και διάθεσης των αρτινών προϊόντων, καθώς και μαγειρική με Αρτινά προϊόντα από σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο Άρτας καλεί τα μέλη του, που ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους ή να διαθέσουν ενημερωτικό υλικό, να τα αποστείλουν στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων (Δημαρχείο 3ος όροφος) το αργότερο μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2017 ή να επικοινωνήσουν με τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου κ. Παπακωνσταντίνου στα τηλέφωνα 2681362211 ή 6957340445.



Το Ζάππειο θα γεμίσει πορτοκάλια κι ακτινίδια! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2017 Rating: 5 Το Ζάππειο, ένας εμβληματικός χώρος της Αθήνας και άρρηκτα συνδεδεμένος με την ηπειρωτική ευεργεσία, θα γεμίσει... πορτοκάλια! Κι αυτ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: