728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στις Βρυξέλλες αντιπροσωπεία του 7ου Γυμνασίου



Αντιπροσωπεία του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων παρεβρέθηκε στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στο πρόγραμμα Erasmus+ “ Towns for Teens” μαζί με αντιπροσωπείες από ένα σχολείο της Ισπανίας (Γκεβόρα) και ένα σχολείο της Τουρκίας (Κιρίκαλε).

Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι εκπαιδευτικοί: Πάντου Γιαννούλα και Τζιμογιάννης Ιωάννης.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν οι: Φυσέκης Θωμάς, Τσαρακλής Ηρακλής, Καραγιάννης Παναγιώτης, Ρεκατσίνα Άννα, Μπάρλη Ανθή και Καλύβα Αθηνά.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές επισκέφτηκαν από κοινού με τις άλλες αποστολές το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου και ξεναγήθηκαν από υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το «Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας» και το κτίριο του Atomium καθώς και το Ευρωπαϊκό Σχολείο ΙΙΙ των Βρυξελλών.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και γεμάτοι από μοναδικές εμπειρίες και αναμένουν τις επόμενες δράσεις του προγράμματος Erasmus+.

Συγκεκριμένα θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κιρίκαλε της Τουρκίας και το πρόγραμμα θα κλείσει με την επίσκεψη στην Γκεβόρα της Ισπανίας.


Στις Βρυξέλλες αντιπροσωπεία του 7ου Γυμνασίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2017 Rating: 5 Αντιπροσωπεία του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων παρεβρέθηκε στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στο πρόγραμμα Erasmus+ “ Tow...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: