728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έως τις 22 Νοεμβρίου οι αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για 53 θέσεις

Η συμμετοχή δηλώνεται μέσω διαδικτύου





'Αρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη αφορά για 53 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού ΙΔΑΧ Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr - Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ').

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 13Κ/2017
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναγράφουν στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.) της οποίας θέσεις διεκδικούν.


Έως τις 22 Νοεμβρίου οι αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για 53 θέσεις Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2017 Rating: 5 Η συμμετοχή δηλώνεται μέσω διαδικτύου 'Αρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων γι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: