728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η σανίδα του SUP φέρνει και πάλι διακρίσεις στην Πάργα!



Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας συμμετείχε στους Αγώνες «ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Cross the Eurocanal Isthmus Corinthos)». Χθες, λοιπόν, Κυριακή 15 του Οκτώβρη και για 7η συνεχόμενη χρονιά, μέσα στα πλαίσια της αθλητικής αυτής διοργάνωσης, διεξήχθη το «7th SUP Crossing 2017». Σημειώνεται ότι στον αγώνα αυτό του αθλήματος SUP, φέτος συμμετείχαν 318 όρθιοι σανιδοκωπηλάτες!

Το Patatoukos.com συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ιδίως το μικρό Γιάννη Κωστήρα, αλλά και τη Δώρα, το Στέφανο, τον Αυγουστή, το Νέστορα, τη Κατερίνα και τον Ηλία.

Επίσης, το Patatoukos.com δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή SUP του Ομίλου Πάργας, τον Άγγελο Πασχοδήμα, ο οποίος έχοντας για δάσκαλο τον Παργινό Κωστή Γεραλέξη, ήρθε 3ος στην κατηγορία Fun Masters Men, ενώ ο ίδιος ο Κωστής Γεραλέξης ήρθε 1ος στη Masters Men 14' και 4ος στη Γενική κατηγορία!

Η σανίδα του SUP, λοιπόν, ανέδειξε για μια ακόμα φορά την Πάργα. Ναι, η Πάργα αποτελεί το νέο hot spot του διεθνούς αθλήματοςSUP! Κι όχι μόνο, αυτή τη στιγμή στην Πάργα θα λέγαμε ότι υπάρχει ένα «φυτώριο» νεαρών αθλητών οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον του SUP σε ολόκληρη τη χώρα μας.

Επισκεφτείτε την Πάργα και νιώστε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στη σανίδα του SUP!





Η σανίδα του SUP φέρνει και πάλι διακρίσεις στην Πάργα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5 Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας συμμετείχε στους Αγώνες «ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Cross the Eurocanal Isthmus Corinthos)». Χθες, λοιπόν, Κυρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: