728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υφυπουργός Παιδείας: Διατηρούνται στην Πρέβεζα τα τμήματα του ΤΕΙ



Την απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας των τμημάτων του ΤΕΙ στην Πρέβεζα, μετά την συγχώνευση του Ιδρύματος με το Πανεπιστήμιο, υποσχέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην περιοχή.

Ο Υφυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε ξεκαθάρισε πως τα τμήματα του ΤΕΙ στην Πρέβεζα θα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

«Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα τα τμήματα που λειτουργούν στην Πρέβεζα να μην συνεχίζουν να λειτουργούν στην Πρέβεζα», ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των ιδρυμάτων που λειτουργούν στην ίδια Περιφέρεια με έναν τρόπο που δεν θα το επιβάλλει το Υπουργείο.

Στην προκειμένη αναφορικά με το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και το ΤΕΙ Ηπείρου είπε πως «θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση έτσι ώστε να δουν ποια τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν ως πανεπιστημιακά και ποια θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως τμήματα του ΤΕΙ», είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

Αναφορικά με τις σχολές του Εμπορικού Ναυτικού απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση ιδιωτικοποίησης των σχολών αυτών. Δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη. Αυτό είναι κατηγορηματική δέσμευση και εκφράζω και την άποψη του Υπουργείου Ναυτιλίας. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο».


Υφυπουργός Παιδείας: Διατηρούνται στην Πρέβεζα τα τμήματα του ΤΕΙ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017 Rating: 5 Την απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας των τμημάτων του ΤΕΙ στην Πρέβεζα, μετά την συγχώνευση του Ιδρύματος με το Πανεπιστήμιο, υποσχέθη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: