728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χωρίς εφημερίες το Νοέμβριο η Παθολογική Κλινική



Προβλήματα φαίνεται ότι προκύπτουν εκ νέου στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Ο Σύλλογος Εργαζομένων με ανακοίνωσή του, κάνει λόγω για προβλήματα στην ομαλή λειτουργία καθώς ακόμη δεν έχει κατατεθεί πρόγραμμα εφημέρευσης για τον Νοέμβριο, αφού δεν υπάρχουν γιατροί.

«Η συνεχής υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων, οι προσλήψεις με το σταγονόμετρο, και το γερασμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που δεν μπορεί να συνταξιοδοτηθεί, δημιουργούν μια εκρηκτική κατάσταση που απειλεί την λειτουργία του κορμού του Νοσοκομείου Πρέβεζας, της Παθολογικής κλινικής» τονίζεται μεταξύ άλλων από τον σύλλογο.

Αναφερόμενος στον τεράστιο όγκο των περιστατικών αναφέρει πως «Όλον τον όγκο ασθενών σήμερα τον διακινούν 3 ειδικευμένοι γιατροί και 2 αγροτικοί ενώ θα έπρεπε στο τμήμα αυτό να δουλεύουν τουλάχιστον 12 με 13 γιατροί (6 ειδικοί και 7 ειδικευόμενοι» απαιτώντας «την άμεση λύση του εφημεριακού στην Παθολογική κλινική».

Για το λόγο αυτό και έχει προγραμματιστεί έκτακτη γενική συνέλευση την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 13:00.


Χωρίς εφημερίες το Νοέμβριο η Παθολογική Κλινική Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017 Rating: 5 Προβλήματα φαίνεται ότι προκύπτουν εκ νέου στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Ο Σύλλογος Εργαζομένων με ανακοίνωσή του, κά...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: