728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Η Μόσχα σέβεται την απόφαση της Επιτροπής Νόμπελ»

Δεν φαίνεται να διαφωνεί να δοθεί το Βραβείο Νόμπελ στην ICAΝ η Ρωσία





Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι «σέβεται» την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στη Διεθνή Εκστρατεία για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων (ICAN), εξέδωσε η Μόσχα. Παράλληλα, η Ρωσία επισήμανε πως παραμένει πιστή στην πολιτική της της μη διάδοσης.

«Είναι μια απόφαση της Επιτροπής Νόμπελ και πρέπει να τη σεβαστούμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Η Ρωσία είναι υπεύθυνο μέλος της ομάδας των πυρηνικών δυνάμεων και γνωρίζουμε καλά τη θέση μας, βάσει της οποία η πυρηνική ισότητα είναι πολύ σημαντική και χωρίς εναλλακτική για τη σταθερότητα και την περιφερειακή ασφάλεια», συμπλήρωσε.

Η Μόσχα υπερασπίζεται «ενεργά και με συνέπεια τη θέση που έχει στόχο τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων», διαβεβαίωσε ο Πεσκόφ, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


«Η Μόσχα σέβεται την απόφαση της Επιτροπής Νόμπελ» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2017 Rating: 5 Δεν φαίνεται να διαφωνεί να δοθεί το Βραβείο Νόμπελ στην ICAΝ η Ρωσία Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι «σέβεται» την απονομή ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: