728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας δώρισαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί

Το ποσό φτάνει τις 185.000 ευρώ




Μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, μέσα από τον πόνο του χαμού του παιδιού τους, έκαναν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από την Κρήτη.

Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος υποστήριξης οικογενειών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες «Φάρος Ζωής», «ο Αλέκος και η Γεωργία Καστρινάκη δώρισαν στο σύλλογο τα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κορούλας τους για να βοηθήσουν τις περιπτώσεις των παιδιών που έχει αναλάβει ο ΦΑΡΟΣ.

Το ποσό που κατατέθηκε (185.000€) θα μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες στις δυο περιπτώσεις που έχουμε αναλάβει. Του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα, που έχουμε ήδη κοινοποιήσει, και του Χριστοφορου Κωνσταντόπουλου που θα κοινοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Αυτή σας η πράξη δίνει μεγάλη ανάσα στις οικογένειες που ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά και δεν έχουν σύμμαχο το χρόνο .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους γονείς αυτούς , που μας ζήτησαν να σας μεταφέρουμε , στις δύσκολες αυτές ώρες... δεν υπάρχουν κατάλληλα λόγια παρηγοριάς, η σκέψη μας, το ξέρετε, είναι μαζί σας .

Με βαθιά εκτίμηση από ολόκληρο το ΔΣ και τις οικογένειες των παιδιών».


Οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας δώρισαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2017 Rating: 5 Το ποσό φτάνει τις 185.000 ευρώ Μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, μέσα από τον πόνο του χαμού του παιδιού τους, έκαναν οι γονείς τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: