728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σταθερή επιλογή για την Apollo η Ήπειρος!



Σταθερή επιλογή για την Apollo αποτελεί η Ήπειρος. Η Apollo αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες στη Σκανδιναβία και δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και χρόνια.

Φέτος για πρώτη φορά έβαλε στον τουριστικό χάρτη και τα Γιάννινα, επιλέγοντας σε πρώτη φάση το αεροδρόμιο της πόλης για την μετακίνηση τουριστών προς την Πάργα, τα Σύβοτα και τους Αγίους Σαράντα.

Τις τελευταίες ημέρες έντεκα τουριστικοί πράκτορες της Apollo βρέθηκαν στην Πρέβεζα, οι οποίοι είδαν την περιοχή μας ώστε να έχουν μια καλή εικόνα για τις πωλήσεις της επόμενης τουριστικής περιόδου 2018.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας , με την παρουσία του Προέδρου της Κου Πολύκαρπου Χαλκίδη συναντήθηκε μαζί τους και συζήτησε τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του Νομού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, οι πράκτορες έδειξαν ενθουσιασμένοι και πιστεύουν ότι το 2018 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον τουριστικό προορισμό του Ν. Πρέβεζας.


Σταθερή επιλογή για την Apollo η Ήπειρος! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2017 Rating: 5 Σταθερή επιλογή για την Apollo αποτελεί η Ήπειρος. Η Apollo αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες στη Σκανδιναβία ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: