728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ελεύθερος ο 25χρονος που είχε επιτεθεί σε νεαρές



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 25χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε δεκατέσσερα νεαρά κορίτσια και μία απόπειρα βιασμού.

Ο 25χρονος θα παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπως έκριναν οι ανακριτικές αρχές.

Ο κατηγορούμενος, μόνιμος κάτοικος Ιωαννίνων, εργάζονταν ως σερβοτόρος κατά διαστήματα. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι τις διωκτικές αρχές καθώς είχε συλληφθεί για διακεκριμένες κλοπές.

Μάλιστα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με διετή αναστολή.

Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε τις επιθέσεις που έκανε σε νεαρά κορίτσια, μεταξύ των οποίων ήταν και μία ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας, στην απολογία του αρνήθηκε την απόπειρα βιασμού ενώ ισχυρίστηκε ότι έκανε τις υπόλοιπες επιθέσεις υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο συνήγορος του 25χρονος Γιώργος Κωνσταντής ορίστηκε με απόφαση των δικαστικών αρχών.



Ελεύθερος ο 25χρονος που είχε επιτεθεί σε νεαρές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017 Rating: 5 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 25χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε δ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: