728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

.210 χιλιάδες τα καθαρά κέρδη από τον "Λάμποβο"



Σημαντικά κέρδη στο Δήμο Σουλίου άφησε και φέτος η διοργάνωση του Λάμποβου, του παλιότερου παζαριού της Ηπείρου.

Ο Δήμος διατηρώντας παραδοσιακά στοιχεία του παζαριού και παράλληλα δίνοντάς του σύγχρονα χαρακτηριστικά, κατάφερε να μετατρέψει την Παραμυθιά για δέκα ημέρες περίπου σε κέντρο της περιοχής και συνάμα να διασφαλίσει σημαντικά έσοδα.

Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, όπως πράττει κάθε χρόνο, προχώρησε σε δημόσιο οικονομικό απολογισμό της διοργάνωσης.

Έτσι μετά και την οριστική επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Σουλίου, κάνει γνωστό τα τελικά δεδομένα (εισπράξεις – δαπάνες) του «ΛΑΜΠΟΒΟΥ» Παραμυθιάς που πραγματοποιήθηκε και φέτος με ευθύνη και διαχείριση της Δημοτικής Αρχής.

Tο γενικό σύνολο όλων των εσόδων που προέρχονται από μισθώσεις παραπηγμάτων στην εμποροπανήγυρη, δημοτικών χώρων, καθώς και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη, για τη λειτουργία του Λούνα Παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, ανέρχεται στο ποσό των 252.525,00€.

Το γενικό σύνολο των εξόδων (δαπάνες για κατασκευή παραπηγμάτων, ασφάλεια χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), ανέρχεται στο ποσό των 42.782,48€ .

Τα καθαρά έσοδα που κατατέθηκαν, βεβαιώθηκαν και υπάρχουν στο Δήμο Σουλίου, είναι 209.742,52€.


.210 χιλιάδες τα καθαρά κέρδη από τον "Λάμποβο" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017 Rating: 5 Σημαντικά κέρδη στο Δήμο Σουλίου άφησε και φέτος η διοργάνωση του Λάμποβου, του παλιότερου παζαριού της Ηπείρου. Ο Δήμος διατηρώντας παρα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: