728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα τροχόσπιτα κάνουν… απόβαση στην Άρτα



Συνάντηση με μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων Ελλάδος είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με αφορμή την Πανελλαδική συνάντηση των μελών της Λέσχης που πραγματοποιείται έως την Κυριακή στην Άρτα.

Στην πόλη αναμένεται να έρθουν περίπου 100 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, τα οποία θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα της Άρτας, αλλά και του Νομού, προβάλλοντας Πανελλαδικά την περιοχή μας.

«Στην Άρτα μπορούν να αναπτυχθούν πολλά είδη τουρισμού, όπως φυσικά και αυτό των καμπερς. Η Πανελλαδική αυτή συνάντηση προβάλλει την περιοχή μας και τις ομορφιές της, ενώ αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να αναπτύξουμε και νέα camper stops στο Δήμο μας, αλλά και να προβάλλουμε την περιοχή μας Πανευρωπαϊκά, ώστε να γίνει σταθμός και για ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ανέρχονται σε εκατομμύρια.

Το συγκεκριμένο είδος τουρισμού, όπως και τα άλλα βέβαια, ενισχύουν σημαντικά την τοπική οικονομία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος αντάλλαξε δώρα και αναμνηστικά με την Πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Ασπασία Χριστοδουλάκη.



Τα τροχόσπιτα κάνουν… απόβαση στην Άρτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2017 Rating: 5 Συνάντηση με μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων Ελλάδος είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με αφορμή την...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: