ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Τα τροχόσπιτα κάνουν… απόβαση στην ΆρταΣυνάντηση με μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων Ελλάδος είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με αφορμή την Πανελλαδική συνάντηση των μελών της Λέσχης που πραγματοποιείται έως την Κυριακή στην Άρτα.

Στην πόλη αναμένεται να έρθουν περίπου 100 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, τα οποία θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα της Άρτας, αλλά και του Νομού, προβάλλοντας Πανελλαδικά την περιοχή μας.

«Στην Άρτα μπορούν να αναπτυχθούν πολλά είδη τουρισμού, όπως φυσικά και αυτό των καμπερς. Η Πανελλαδική αυτή συνάντηση προβάλλει την περιοχή μας και τις ομορφιές της, ενώ αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να αναπτύξουμε και νέα camper stops στο Δήμο μας, αλλά και να προβάλλουμε την περιοχή μας Πανευρωπαϊκά, ώστε να γίνει σταθμός και για ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ανέρχονται σε εκατομμύρια.

Το συγκεκριμένο είδος τουρισμού, όπως και τα άλλα βέβαια, ενισχύουν σημαντικά την τοπική οικονομία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος αντάλλαξε δώρα και αναμνηστικά με την Πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Ασπασία Χριστοδουλάκη.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]