728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βιωματική μάθηση για Αφρικανούς στην ορεινή Σκουληκαριά!




"Grapes of wrath "... Τα σταφύλια της οργής... Είναι αυτά που έφεραν στην ορεινή Σκουληκαριά της Άρτας μέλη Αφρικανικών κοινοτήτων από διαφορετικές χώρες του κόσμου.. Και τους έφεραν στο πλαίσιο προγράμματος που στοχεύει στην ενδυνάμωση των μικρών κοινοτήτων και την βιωματική μάθηση.

Το έργο υλοποιείται από έξι εταίρους που προέρχονται από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Σενεγάλη, τη Γκάνα, την Κένυα και τις ΗΠΑ.

από 6 εταίρους από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Σενεγάλη, τη Γκάνα, την Κένυα και τις ΗΠΑ.

Μία από τις δράσεις φιλοξενήθηκε στη Σκουληκαριά το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου από την Inter Alia και με υπεύθυνους οργάνωσης τον Νίκο Παπακώστα και την Boyka Boneva !

Η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη... Ντόπιοι και ξένοι έγιναν μια μεγάλη αγκαλια, αντάλλαξαν εμπειρίες, γεύτηκαν τα προιόντα της περιοχής, έζησαν τους καθημερινούς ρυθμούς ενός μικρού ορεινού χωριού της Ελλάδας και φυσικά ενθουσιάστηκαν από την φιλοξενία!



Βιωματική μάθηση για Αφρικανούς στην ορεινή Σκουληκαριά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017 Rating: 5 "Grapes of wrath "... Τα σταφύλια της οργής... Είναι αυτά που έφεραν στην ορεινή Σκουληκαριά της Άρτας μέλη Αφρικανικών κο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: