728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τουριστικούς πράκτορες από την Σερβία θα υποδεχθεί η Πρέβεζα



Στην Πρέβεζα θα βρεθούν το επόμενο διάστημα τουριστικοί πράκτορες από την Σερβία όπως ανακοίνωσε η Νέα Ένωση Ξενοδόχων.

"Στα πλαίσια της εξωτερικής πολιτικής για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Νομού Πρεβέζης και έπειτα από πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας προς το ταξιδιωτικό Πρακτορείο “SEE YOU IN GREECE” θα βρεθούν στις 4/10 ημέρα Τετάρτη στην περιοχή μας 65 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Σερβίας" σημείωνει σε ανακοίνωσή της η ένωση, κάνοντας γνωστό πως "Το γραφείο SEE YOUIN GREECE θα είναι επικεφαλής του info group όπου το συγκεκριμένο γραφείο ασχολείται με πωλήσεις τουριστικών καταλυμάτων χονδρικής σε ξένους tour operators".

Οι πράκτορες τα περιηγηθούν το μεσημέρι της Τετάρτης σε διάφορες παραλίες , αρχαιολογικούς , ιστορικούς χώρους αλλά και μνημεία ενώ το βράδυ θα βρεθούν στα όμορφα στενά της πόλης της Πρέβεζας και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Όπως τονίζει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου είδους δράσεις.



Τουριστικούς πράκτορες από την Σερβία θα υποδεχθεί η Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2017 Rating: 5 Στην Πρέβεζα θα βρεθούν το επόμενο διάστημα τουριστικοί πράκτορες από την Σερβία όπως ανακοίνωσε η Νέα Ένωση Ξενοδόχων. "Στα πλα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: