728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πιστοποιήθηκε η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής



Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των υπευθύνων και εργαζομένων του τμήματος της Μ.Ι.Υ.Α (Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τράπεζα Κρυοσυντήρησης) και εμπλεκομένων στις διαδικασίες πιστοποίησης, κατέστη εφικτό να πιστοποιηθεί επιτυχώς σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Η πιστοποίηση αυτή, ικανοποιεί τις απατήσεις λειτουργίας της μονάδας για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, κάτι που πριν λίγους μήνες έθετε υπό αμφισβήτηση την ίδια την ύπαρξη της μονάδας.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ευχαριστεί όλους του συντελεστές της διαδικασίας πιστοποίησης για την συμβολή τους και υπόσχεται να συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για την πιστοποίηση όλων των τμημάτων και κλινικών του νοσηλευτικού ιδρύματος.


Πιστοποιήθηκε η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017 Rating: 5 Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των υπευθύνων και εργαζομένων του τμήματος της Μ.Ι.Υ.Α (Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγή...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: