728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας.




Η Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας συνεχίζοντας τον αγώνα που δίνει εδώ και ένα χρόνο για την εικοσιτετράωρη και καθημερινή λειτουργία του Κέντρου Υγείας καθώς και τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, συναντήθηκε την Παρασκευή 22/9 με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, στην Αθήνα.


Πιο συγκεκριμένα στην συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κ. Μπάρκας, ο Διοικητής της 6ηςΥΠΕ Παν. Νικολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πάργας Γ. Λουκούμης, ο Πρόεδρος της Ανθούσας και μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας, Β. Νάκας, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Ξενοδόχων Πάργας, Ε. Παππάς, η Ε. Υφαντή ,μέλος του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων στο τουρισμό και μέλος της Ανεξ. Κιν. Πολ. και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, Π. Παπανικολάου.


Στη συνάντηση που διήρκεσε περίπου δυο ώρες αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα της πόλης που την καθιστούν έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς καθώς και το πως, τα τελευταία χρόνια, οι αλλεπάλληλες περικοπές, και η κακή διαχείριση από τους αρμόδιους φορείς έχουν οδηγήσει τη λειτουργία του Κ.Υ σε οριακό σημείο.


Ο υπουργός έδειξε να κατανοεί το πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην περίπτωσή μας υπάρχει ένα «διαχρονικό έλλειμμα ευθύνης» και ότι θα κάνει ότι είναι εφικτό για να διορθωθεί η κατάσταση.


Πιο αναλυτικά δεσμεύτηκε για:


1. Άμεσα,(τέλος Οκτωβρίου), προκήρυξη θέσης Επιμελητή/ριας Α’, -Γενικού Γιατρού ή Παθολόγου-


2. Μέχρι την έλευση του γιατρού καμιά αλλαγή δεν θα υπάρξει και αναιρείτε η πρόταση για εφημερία του μοναδικού μας γιατρού στο Μαργαρίτη.


3. Προσπάθεια με κάθε τρόπο για την στελέχωση του Κ.Υ Πάργας με τους αγροτικούς γιατρούς που του αντιστοιχούν και


4. Στόχευση και συντονισμένες ενέργειες για δημιουργία μόνιμου σταθμού ΕΚΑΒ με στελέχωση του έως την επόμενη τουριστική περίοδο


Βασιζόμενοι τόσο στην ευθυκρισία όσο και στην ευαισθησία του Υπουργού για τις ζωές των παιδιών μας και τις δικές μας αλλά και για τον τουρισμό που αποτελεί την κινητήρια δύναμη της περιοχής μας, πιστεύουμε στις δεσμεύσεις του και περιμένουμε την υλοποίηση τους . Θεωρούμε ότι η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να βρει άμεσα τη λύση δείχνοντας μας το σεβασμό που μας αρμόζει.


Τέλος διαβεβαιώνουμε όλους τους αρμόδιους φορείς ότι είμαστε διατεθειμένοι και ενωμένοι να αποτρέψουμε την παρακμή της λειτουργίας των Μονάδων Υγείας της πόλης μας με κάθε μέσο και τρόπο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5 Η Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας συνεχίζοντας τον αγώνα που δίνει εδώ και ένα χρόνο για την εικοσιτετράωρη κα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: