728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Σωσίβιο" από την Περιφέρεια Ηπείρου σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας!



Σωσίβιο στις μονάδες υγείας \δίνει η Περιφέρεια Ηπείρου η οποία σπεύδει να καλύψει σοβαρές ανάγκες και να επιλύσει προβλήματα υποδομών.

Έτσι ενέκρινε μία σειρά πιστώσεων για το Νοσοκομείο της Άρτας, προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες λειτουργίας ενώ χρηματοδοτεί την συντήρηση και την στεγάνωση του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου.

Είχαν προηγηθεί αποφάσεις και για άλλες μονάδες υγείας, γεγονός που δείχνει ότι το κεντρικό κράτος είναι σε πλήρη αδυναμία να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία τόσο μεγάλων νοσοκομείων όσο και των Κέντρων Υγείας που παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές.

Αυτή την φορά η μέριμνα επικεντρώνεται στην Άρτα. "Η Περιφέρεια Ηπείρου συνδράμοντας και συμβάλλοντας στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και των Κέντρων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν προβλήματα υποδομών, έτσι ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες για τους ασθενείς και το προσωπικό των νοσηλευτικών μονάδων Α/βάθμιας & Β/θμιας περίθαλψης, ενέκρινε τις σχετικές επιχορηγήσεις", σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις για τα παρακάτω έργα:

1). Επιχορήγηση Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για το έργο «Αποκατάσταση – συντήρηση ανελκυστήρων Γενικού Νοσοκομείου Άρτας», προϋπολογισμού 55.000 €.

2). Επιχορήγηση Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για το έργο «Αντικατάσταση ατμολέβητα – θερμοδοχείου και καυστήρα Γενικού Νοσοκομείου Άρτας», προϋπολογισμού 75.000 €.

3). Επιχορήγηση Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για το έργο «Αντικατάσταση δαπέδου 4ου ορόφου Γενικού Νοσοκομείου Άρτας», προϋπολογισμού 50.000 €.

4). Επιχορήγηση Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων για το έργο «Συντήρηση – αποκατάσταση και στεγάνωση κτιρίου Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου», προϋπολογισμού 74.400 €.


"Σωσίβιο" από την Περιφέρεια Ηπείρου σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2017 Rating: 5 Σωσίβιο στις μονάδες υγείας \δίνει η Περιφέρεια Ηπείρου η οποία σπεύδει να καλύψει σοβαρές ανάγκες και να επιλύσει προβλήματα υποδομών....

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: