728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στα Γιάννενα το 9ο Motor Festival το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο




Το 9ο Motor Festival ετοιμάζει τις… μηχανές του για τα Γιάννενα και ήδη έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα χρονικά στην πόλη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου και όλος ο νομός κινείται στους ρυθμούς του εντυπωσιακότερου μηχανοκίνητου event στη χώρα!

Οι διοργανωτές, που έχουν ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες στοΠανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι) όπου και θα διεξαχθεί το 9ο Motor Festival, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το ότι άπαντες στην πόλη, αλλά και στο νομό, έχουν «αγκαλιάσει» με πολύ μεγάλη θέρμη την εκδήλωση.

Εκείνοι από τη μεριά τους υπόσχονται ότι το θέαμα που θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο Πανηπειρωτικό στάδιο το διήμερο 30/9-1/10 θα τους μείνει αλησμόνητο.

Επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, drift Show, trial show, free style motocross, 4X4 show, mini gp, mini moto, kart, fire show, Djs events, Dance show, fireworks, διαγωνισμούς, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πλούσιο μενού του 9ου Motor Festival, από το οποίο δεν θα λείψει ούτε το ιστορικότερο show μοτοσυκλέτας, ο γνωστός σε όλους «Γύρος του θανάτου».

Στο 9ο Motor Festival θα είναι παρόντες φυσικά και οι εκθέτες με ό,τι πιο καινούργιο από το χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ενώ, όπως πάντα, δεν θα λείψουν τα σεμινάρια ασφαλούς αγωνιστικής οδήγησης.

Εξάλλου το μότο της διοργάνωσης είναι γνωστό: «Η αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά πάντα με ασφάλεια».

Όλοι οι φορείς των Ιωαννίνων συμπαραστέκονται στη Magic Lamp, διοργανώτρια του Motor Festival, καθώς αρωγός της διοργάνωσης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου με κύριους υποστηρικτές τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Αθλητικό Όμιλο Πήγασο Κυψέλης.

Το 9ο Motor Festival, λοιπόν, έρχεται με… τσίτα τα γκάζια στην πόλη των Ιωαννίνων, για ένα μαγευτικό μηχανοκίνητο σόου το διήμερο 30 Οκτωβρίου – 1 Σεπτεμβρίου στο ΠΕΑΚΙ.

Τα σπουδαία ονόματα οδηγών που θα μετάσχουν θα ανακοινώνονται μέρα με τη μέρα από τους διοργανωτές, ενώ πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/).



Στα Γιάννενα το 9ο Motor Festival το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2017 Rating: 5 Το 9ο Motor Festival ετοιμάζει τις… μηχανές του για τα Γιάννενα και ήδη έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στην πρωτεύουσα της Η...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: