728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ που γράφτηκε ΜΑΖΙ με τους αναγνώστες, κυκλοφορεί σε ΒΙΒΛΙΟ και E-BOOK!




Με ιδιαίτερη χαρά, το Patatoukos.com, σας παρουσιάζει την «Περιπέτεια στην Πάργα», την αστυνομική περιπέτεια που γράφτηκε ΜΑΖΙ με τους αναγνώστες, σε ΒΙΒΛΙΟ και E-BOOK!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ http://www.bookia.gr
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ  www.public.gr 







Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Μια δολοφονία στο Σούνιο, ένας καθηγητής υπεράνω υποψίας κι ένας νεαρός επίδοξος συγγραφέας που βρίσκει καταφύγιο στην όμορφη Πάργα. Τα παιχνίδια του μυαλού, η πραγματικότητα κι η φαντασία μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι ανατροπών με φόντο τα γραφικά σοκάκια της Πάργας.

Μια καλοδουλεμένη ιστορία με αρκετή δόση σασπένς, γρήγορη πλοκή, αμεσότητα και ήρωες ανθρώπους της διπλανής πόρτας.»


Αθ. Βέργος

Πρόεδρος Συλλόγου Παργινών Αθήνας




Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Ο James Antoniou είναι συγγραφέας και μεταφραστής. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία, Ψυχολογία και Δημιουργική Γραφή. Με την συγγραφή ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιούμενος τόσο στη γενέτειρά του, την Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η μεγάλη του αγάπη είναι η μυθοπλασία, καθώς του αρέσει να δημιουργεί κόσμους στους οποίους μπορεί να χαθεί ο αναγνώστης για να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Εκτός από τη συγγραφή βιβλίων, έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή μιας σειράς ερευνών και ιστοριών τύπου flash story, δοκιμίων, αστυνομικών σειρών, κ.α. Ουσιαστικά, το βασικό του είδος συγγραφής βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο θρίλερ και το «παραμύθι για ενηλίκους», όπως του αρέσει να το αποκαλεί, είδος το οποίο στο εξωτερικό ονομάζεται «adult fairytale». Ωστόσο, έχει μέχρι τώρα ασχοληθεί και με άλλα είδη, όπως η κλασσική λογοτεχνία, η αστυνομική περιπέτεια και το steampunk.
Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ που γράφτηκε ΜΑΖΙ με τους αναγνώστες, κυκλοφορεί σε ΒΙΒΛΙΟ και E-BOOK! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017 Rating: 5 Με ιδιαίτερη χαρά, το Patatoukos.com, σας παρουσιάζει την «Περιπέτεια στην Πάργα», την αστυνομική περιπέτεια ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: