728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πτήσεις στην Κεφαλονιά από το drone της πυροσβεστικής

Θα επιτηρεί την περιοχή και θα στέλνει εικόνα στο Συντονιστικό Κέντρο






Πτήσεις επιτήρησης θα πραγματοποιεί από σήμερα, Παρασκευή, στην Κεφαλονιά, μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο και θα μεταδίδει απευθείας εικόνα στο Συντονιστικό Κέντρο.

Το αεροσκάφος, τύπου EOS mini UAV SYSTEM θα επιχειρεί σε 24ωρη βάση για τις επόμενες μέρες. Η εικόνα από την κάμερα του αεροσκάφους θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος, καθ´ όλη τη διάρκεια της πτήσης του.

Οι πτήσεις μη στελεχωμένων αεροσκαφών του Π.Σ. και της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ενταχθεί από φέτος, στα επιχειρησιακά σχέδια του Πυροσβεστικού Σώματος, κατά την αντιπυρική περίοδο, ως εργαλείο έγκαιρου εντοπισμού δασικών πυρκαγιών. Οι περιοχές επιτήρησης και το πρόγραμμα των αποστολών, προσδιορίζονται με βάση το βαθμό επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς, ενώ συμπληρωματικά λαμβάνεται υπόψη το ιστορικό των περιοχών που στο παρελθόν έχουν εκδηλωθεί συχνές πυρκαγιές.



Πτήσεις στην Κεφαλονιά από το drone της πυροσβεστικής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2017 Rating: 5 Θα επιτηρεί την περιοχή και θα στέλνει εικόνα στο Συντονιστικό Κέντρο Πτήσεις επιτήρησης θα πραγματοποιεί από σήμερα, Παρασκευ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: