728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πάργα και τα Σύβοτα ανάμεσα στα καλύτερα deals στην Ελλάδα για διακοπές στην αρχή του φθινοπώρου





Tα καλύτερα ...deals για φθηνές διακοπές σε δώδεκα από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς προτείνει η www.trivago.gr, για το μήνα Σεπτέμβριο, περίοδος, η οποία θεωρείται ιδανική από πλευράς τουλάχιστον κόστους ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων.

Η γνωστή μηχανή αναζήτησης βρήκε τις καλύτερες προσφορές σε όλη την Ελλάδα με τιμές στα ξενοδοχεία από 18 έως 38 ευρώ.

Ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, η πόλη των Χανίων, με την πλούσια ιστορία και τη φυσική ομορφιά, περιμένει να φιλοξενήσει τους επισκέπτες της μετά τα μέσα Σεπτέμβρη από μόλις 29 ευρώ.

Αντίστοιχα, η Σκιάθος υπόσχεται μοναδικές αναμνήσεις στα μέσα του Σεπτεμβρίου, με τιμές σε καταλύματα από μόλις 18 ευρώ, ενώ στην Σκόπελο, με μοναδικές φυσικές ομορφιές, ιστορία και πολιτισμό οι τιμές στα μέσα Σεπτεμβρίου ξεκινούν από 20 ευρώ.

Μόλις από τα 19 ευρώ ξεκινούν οι τιμές στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, ενώ στον έτερο εξαιρετικά δημοφιλή ελληνικό προορισμό, τη Σαντορίνη, η trivago.gr έχει βρεί προσφορές σε ξενοδοχεία στα Φηρά για τα μέσα Σεπτεμβρίου από 38 ευρώ.

Μια εξαιρετική επιλογή για τα μέσα Σεπτεμβρίου είναι και η Ρόδος, με τις καστροπολιτείες της, τα κοσμοπολίτικα θέρετρα του νησιού, τις έρημες παραλίες και τα γραφικά χωριά. Κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου μάλιστα υπάρχουν δωμάτια από 16 ευρώ.

Στη Μήλος και στον Αδάμα, το κύριο λιμάνι της, ο επισκέπτης θα συναντήσει τα κλασσικά κατάλευκα σπιτάκια με τις μικρές ανθοστόλιστες αυλές, τα στενά ήσυχα σοκάκια και φυσικά τη γαλήνια θέα του ατελείωτου γαλάζιου, με τιμές από μόλις 27 ευρώ.

Στη Δυτική Ελλάδα, η Νικιάνα στη Λευκάδα, στους πρόποδες του βουνού των Σκαρών αποτελεί επίσης έναν πολύ δημοφιλή προορισμό με τιμές ξενοδοχείων μόλις 22 ευρώ. Αντίστοιχα, η γραφική Πάργα, που συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο τουριστικό ενδιαφέρον χρόνο με το χρόνο, ο επισκέπτης μπορεί να βρεί δωμάτιο από 27 ευρώ, ενώ στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, οι τιμές των δωματίων για τα μέσα του Σεπτεμβρίου ξεκινούν από 30 ευρώ το άτομο.

Η γνωστή μηχανή αναζήτησης κρατάει για το τέλος το Ναύπλιο με την πλούσια ιστορία, τα γραφικά σοκάκια, την όμορφη αρχιτεκτονική, τον πολιτισμό και τιμές από 31 ευρώ και φυσικά την ελληνική πρωτεύουσα, η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία και τιμές από μόλις 30 ευρώ.


Η Πάργα και τα Σύβοτα ανάμεσα στα καλύτερα deals στην Ελλάδα για διακοπές στην αρχή του φθινοπώρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017 Rating: 5 Tα καλύτερα ...deals για φθηνές διακοπές σε δώδεκα από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς προτείνει η www.trivago.gr, για το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: