728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από την Ζωσιμαία, με πρωτιά… πλώρη για το διπλωματικό σώμα!



Από την Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων ανοίγει φτερά για το διπλωματικό σώμα της χώρας. Για την Θεοδώρα Σταυροπούλου η ανακοίνωση των βάσεων ήταν σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα. Όχι μόνο γιατί της άνοιξε η πόρτα του Πανεπιστημίου αλλά γιατί κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών.

Κόρη αστυνομικού, μαθήτρια δημόσιου σχολείου, η Θεοδώρα έδινε τον δικό της αγώνα, στοχευμένο από την πρώτη Λυκείου. Από τότε ονειρευόταν την είσοδό της στην συγκεκριμένη Σχολή, η οποία αποτέλεσε άλλωστε την πρώτη της επιλογή.

Η πρωτιά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για την ίδια και για την οικογένειά της, η οποία όλο αυτό το διάστημα, ήταν δίπλα της και συμπαραστέκονταν στην προσπάθεια που έκανε.

Η Θεοδώρα συγκέντρωσε 19.111 μόρια και μαζί με το μάθημα ξένων γλωσσών στο οποίο διαγωνίστηκε έφτασε στις 20.381. Εκπληκτική είναι η επίδοσή της στην Έκθεση καθώς αρίστευσε, γράφοντας 19,5!!!

Στα Αρχαία Ελληνικά έγραψε 18,2, στην Ιστορία 19,5 και στα Λατινικά 19,7!!!

Με άριστα λοιπόν κάνει το επόμενο βήμα.

«Η Σχολή αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Με ενδιαφέρει το διεθνές δίκαιο.. Στόχος μου είναι το διπλωματικό σώμα», ανέφερε η Θεοδώρα μιλώντας στο Epiruspost.

Η επιτυχία έχει μυστικό;

«Πολλές ώρες διάβασμα και μεθοδική μελέτη. Δεν φτάνει να έχεις μόνο σύστημα, χρειάζεται διάβασμα», λέει η Θεοδώρα.

Έτοιμη πλέον να αφήσει τα Γιάννινα και να ταξιδέψει για τον Πειραιά... Τον επόμενο σταθμό για το όνειρό της!



Από την Ζωσιμαία, με πρωτιά… πλώρη για το διπλωματικό σώμα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017 Rating: 5 Από την Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων ανοίγει φτερά για το διπλωματικό σώμα της χώρας. Για την Θεοδώρα Σταυροπούλου η ανακοίνωση των βάσεων ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: