728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακτίνες Χ κατά του λαθρεμπορίου στην Κακαβιά!



Τέσσερα νέα μηχανήματα X-rays για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια άλλων 12 τέτοιων μηχανημάτων τα οποία επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό τους ελέγχους.

Τα τέσσερα μηχανήματα X- rays, παρελήφθησαν μετά τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού.

Μετά από ειδικά τεστ που θα κάνει η ανάδοχη εταιρεία, 40 τελωνειακοί (10 από κάθε Τελωνείο στο οποία θα οδηγηθούν τα μηχανήματα), θα περάσουν από ειδική εκπαίδευση έως και το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια τα μηχανήματα αυτά θα εγκατασταθούν σε τέσσερα τελωνεία της χώρας, ένα εκ των οποίων θα είναι η Κακαβιά.

Παράλληλα, βρίσκονται στην τελική φάση οι διαδικασίες υπαγωγής της προμήθειας άλλων 12 μηχανημάτων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Πρόκειται για 8 αυτοκινούμενα, 2 σταθερά και 2 για σιδηροδρομικά βαγόνια εμπορευματοκιβωτίων. Αμέσως μετά θα γνωστοποιηθούν οι τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσες εταιρείες το επιθυμούν».


Ακτίνες Χ κατά του λαθρεμπορίου στην Κακαβιά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2017 Rating: 5 Τέσσερα νέα μηχανήματα X-rays για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: