728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Καθυστερήσεις στην αναστήλωση διαπιστώνει η Περιφέρεια



Καθυστερήσεις στην υλοποίηση προγραμματισμένων δράσεων για την αποκατάσταση της Γέφυρας Πλάκας, επισήμανε σε σημερινές του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και σε αυτό το λόγο απέδωσε την απουσία του ιδίου, αλλά και του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα. Χθες μάλιστα ο Περιφερειάρχης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπουργό κ. Λ. Κονιόρδου, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι έδωσε σχετικές εντολές προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

«Εμείς- ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης- δεν συμμετείχαμε στην τελευταία σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης. Μέχρι σήμερα το ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου και όλοι όσοι συνεργαστήκαμε, κάναμε αρκετά πράγματα για να μη χαθεί χρόνος και να φέρουμε μέχρι εδώ την κατάσταση.

Είδαμε όμως ότι πέρασε ένα δίμηνο στο οποίο δεν είδαμε να προχωρήσει κάτι από τις εκκρεμότητες της παλιάς προγραμματικής σύμβασης. Κατόπιν αυτού θεωρήσαμε πως δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στα νέα δεδομένα. Μάλιστα, το ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου εξέφρασε και γραπτώς τους προβληματισμούς του. Και εμείς έχουμε τους προβληματισμούς μας, αλλά δεν είμαστε από αυτούς που θα φέρουμε εμπόδια.

Μετά από τηλεφωνική συζήτηση -που είχα με πρωτοβουλία της- με την κα Υπουργό, μας ειπώθηκε ότι δόθηκαν οι κατάλληλες εντολές. Δεν ξέρω όμως αν θα προλάβουμε για φέτος κάποια πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει προ πολλού με το δυτικό βάθρο, την υδραυλική μελέτη και ότι άλλο είχαμε σε εκκρεμότητα από την πρώτη προγραμματική σύμβαση.

Πρέπει να είμαστε πιο πραγματιστές και κοντά σε ανθρώπους όπως ο κ. Σμύρης και ο κ. Παπαβρανούσης, που έδωσαν τα πάντα και εμείς συνδράμαμε τις πράξεις τους. Δεν αντιλαμβάνομαι, πώς θα περάσουμε στη δεύτερη φάση, όταν δεν έχουμε τελειώσει την πρώτη φάση. Απαιτείται πολύ δουλειά και όχι μόνο συζητήσεις».


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/45629-2017-08-04-15-09-01.html
Καθυστερήσεις στην αναστήλωση διαπιστώνει η Περιφέρεια Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017 Rating: 5 Καθυστερήσεις στην υλοποίηση προγραμματισμένων δράσεων για την αποκατάσταση της Γέφυρας Πλάκας, επισήμανε σε σημερινές του δηλώσεις ο Π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: