ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Πρύτανης: Θα μισθωθούν και δωμάτια… Κανένας δεν θα διακόψει τις σπουδές!Πανέτοιμο είναι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προκειμένου να υποδεχθεί τους νέους φοιτητές και να ανταποκριθεί με την ποιότητα των σπουδών του αλλά και συνολικότερα των παρεχόμενων υπηρεσιών, στις προσδοκίες τους.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου επεσήμανε ότι ο πήχης εισαγωγής διατηρήθηκε πολύ ψηλά. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις της Αρχιτεκτονικής Σχολής, όπου η βάση ανέβηκε αλλά και του Τμήματος Μηχανικών, γεγονός που συνδέεται με την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Στο Πανεπιστήμιο τα πάντα είναι έτοιμα και έχει ιδιαίτερη αξία η δέσμευση του Πρύτανη ότι κανένα παιδί δεν θα χάσει την ευκαιρία να σπουδάσει για λόγους οικονομικούς.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει στις εστίες που βρίσκονται εντός της Πανεπιστημιούπολης 950 δωμάτια και σε αυτά προστίθενται τα 250 της Εστίας που ανήκει στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, στο παλιό πανεπιστήμιο.

Αν οι ανάγκες δεν καλυφθούν τότε το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου θα προχωρήσει σε μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία, πράγμα που έχει πράξει και στο παρελθόν.

«Αν χρειαστεί θα μισθώσουμε και φέτος δωμάτια. Κανένας φοιτητής δεν θα χρειαστεί να διακόψει τις σπουδές του για λόγους οικονομικούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρύτανης.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]