728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ιόνια... Μετ' εμποδίων η έξοδος προς τα Ιωάννινα



Την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί ως βασική έξοδος για την πόλη των Ιωαννίνων ο κόμβος των Σερβιανών, επισημαίνει για μία ακόμη φορά η Περιφέρεια Ηπείρου, με αφορμή την παράδοση της Ιόνιας Οδού.

Η Περιφέρεια σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η ολοκλήρωση και η παράδοση της Ιόνιας στην κυκλοφορία πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την σήμανση - καθοδήγηση των οχημάτων που κατευθύνονται προς Ιωάννινα και Αλβανία ώστε να εξέρχονται στον κόμβο Σερβιανών ή να βρεθεί άμεσα τρόπος ώστε να συνεχιστεί ο οδικός άξονας στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Η Περιφέρεια, έγκαιρα και ύστερα από συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και το Τμήμα Τροχαίας, είχε επισημάνει το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στην έξοδο της Εγνατίας προς Ιωάννινα, από την υπερφόρτωση της με μεγάλο αριθμό οχημάτων.

Τον ίδιο προβληματισμό έθεσε ο Περιφερειάρχης στην πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Μενίδι, στον Υπουργό και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, οι οποίοι έδειξαν να κατανοούν το πρόβλημα, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν δόθηκαν σχετικές οδηγίες.

"Απευθύνουμε δημόσια έκκληση, ώστε έστω και την τελευταία στιγμή να επικρατήσει η κοινή λογική και να μη μετατραπεί σε μαρτύριο η έξοδος των χιλιάδων οχημάτων προς Ιωάννινα- Αλβανία στον κόμβο της Εγνατίας Οδού με την Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αθηνών", καταλήγει η ανακοίνωση.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45593-2017-08-02-12-14-12.html
Ιόνια... Μετ' εμποδίων η έξοδος προς τα Ιωάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2017 Rating: 5 Την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί ως βασική έξοδος για την πόλη των Ιωαννίνων ο κόμβος των Σερβιανών, επισημαίνει για μία ακόμη φορά η Περιφ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: