728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επιτήδειοι κάνουν παράνομο έρανο στο όνομα του Αρχιεπισκόπου για τις πυρόπληκτες μονές



Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο απατεώνες οι οποίοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου για να κάνουν «μαϊμού» έρανο με το πρόσχημα ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αποκατάσταση των Ιερών Μονών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Συναγερμός σήμανε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών καθώς πληροφορίες που έφτασαν στο ιδιαίτερο γραφείο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ανέφεραν ότι οι «έρανοι» γίνονται από επιτήδειους είτε στο όνομά του είτε με εικονικά στοιχεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών αναφέρεται:

«Με αφορμή τουλάχιστον περίεργα περιστατικά των τελευταίων ημερών, όπου διάφοροι επιτήδειοι εμφανίζονται πιθανότατα με εικονικά στοιχεία ταυτότητας, ως πρόσωπα δήθεν εξουσιοδοτημένα από τον Αρχιεπίσκοπο ή έχοντα σχετική εντολή από Υπηρεσίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αναφορικά με τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση ζημιών για λογαριασμό Ιερών Μονών που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές ή ευρίσκονται σε πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές, από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Μακαριώτατος ουδένα έχουν εξουσιοδοτήσει για τη συγκέντρωση χρημάτων «για την αποκατάσταση των ζημιών σε Ιερές Μονές», πολλώ δε μάλλον ουδεμία υπηρεσία της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών έχει αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία.

Συνιστούμε σε όσους γίνουν δέκτες ανάλογων επικοινωνιών, στις οποίες μάλιστα ενίοτε τους ζητούνται και τα στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών, να απευθύνονται άμεσα στις Υπηρεσίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και να αναφέρουν τα σχετικά περιστατικά στις αρμόδιες τοπικές αστυνομικές αρχές».


Επιτήδειοι κάνουν παράνομο έρανο στο όνομα του Αρχιεπισκόπου για τις πυρόπληκτες μονές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Αυγούστου 20, 2017 Rating: 5 Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο απατεώνες οι οποίοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: