728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αλλάζει όψη το γήπεδο Πάργας



Στην τελική ευθεία η δημοπρασία για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Πάργας. Αναρτήθηκε σήμερα η προκήρυξη του διαγωνισμού στη Διαύγεια του Δήμου Πάργας.

Το όνειρο των ανθρώπων στην Πάργα για την ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου τους, που είχε καταστεί επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές, παίρνει σάρκα και οστά, καθώς σήμερα αναρτήθηκε στη Διαύγεια του Δήμου Πάργας η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Όπως είναι γνωστό ο τάπητας έχει καταστραφεί πλήρως, λόγω φθορών και αποκολλήσεων, με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η προπόνηση των ομάδων σε αυτό.

Σύμφωνο με πληροφορίες του sportime24 οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποξήλωση του υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα και των εστιών, για την εξυγίανση και επιδιόρθωση της υπάρχουσας υπόβασης όπου απαιτείται, για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα και εστιών προδιαγραφών FIFA, καθώς και για τη διαγράμμιση αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αθλήματος.

Δείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ την προκήρυξη του διαγωνισμού στη Διαύγεια



Αλλάζει όψη το γήπεδο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 15, 2017 Rating: 5 Στην τελική ευθεία η δημοπρασία για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Πάργας. Αναρτήθηκε σήμερα η προκήρυξη του διαγωνισμού στη Δι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: