ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Καλοτάξιδη... Η Ιόνια ήταν όνειρο κι έγινε πραγματικότητα.. Παίρνει σειρά η Κακαβιά!Με πολλές ευχές, ευχές για καλά ταξίδια, παραδόθηκε στην κυκλοφορία το σύνολο της Ιόνιας Οδού. Ο επίλογος γράφτηκε στην σήραγγα της Αμπελιάς, με την παράδοση των τελευταίων 14 χιλιομέτρων του οδικού άξονα.

Παρούσα ήταν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών με επικεφαλής τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και όλες οι αρχές της Ηπείρου.

Η ημέρα είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα τόσο μεγάλο έργο.

Ο Υπουργός με μία σύντομη ομιλία ήταν αυτός που πρώτος έδωσε τον τόνο...

"Τα έργα δεν ανήκουν στις κυβερνήσεις, δεν ανήκουν στους υπουργούς. Ανήκουν στον ελληνικό λαό που τα πλήρωσε και θα τα χρησιμοποιήσει", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην αποπεράτωση του οδικού άξονα κάνονας ειδική αναφορά και στον πρώην υφυπουργό Σταύρο Καλογιάννη, ο οποίος ήταν παρών και υπογράμμισε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξουν νέα μέτωπα στα οδικά έργα.

Αυτό που προέχει είναι η σύνδεση Ιόνιας και Εγνατίας με την Κακαβιά και την Αλβανία. "Το έργο το χρωστάμε στην Ήπειρο και με την κατασκευή του θα έχουν ολοκληρωθεί οι οδικοί άξονες" ανέφερε χαρακτηριστικά...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]