ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Ματαίωσαν τον πλειστηριασμό κατοικίας, άκαρπος για την SpiderΟι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί έφεραν από το μεσημέρι στα δικαστήρια των Ιωαννίνων, δεκάδες κατοίκους της περιοχής, ανάμεσα σε αυτούς πολλά μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καθώς ανάμεσα στα ακίνητα που θα έβγαιναν στο σφυρί ήταν και το διαμέρισμα ενός μέλους του.

Οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν κι έβαλαν μπλόκο στον πλειστηριασμό τόσο του συγκεκριμένου διαμερίσματος- πρώτης κατοικίας, όσο και σε άλλους προγραμματισμένους.

Επέτρεψαν μόνο να γίνει ο πλειστηριασμός της Spider, καθώς ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν κι αρκετοί πρώην εργαζόμενοι της βιομηχανίας, οι οποίοι επί αρκετοί μήνες αναμένουν τα δεδουλευμένα.

Το τίμημα για τις εγκαταστάσεις καθώς και για μία πολυκατοικία στην πόλη των Ιωαννίνων, έπεσε στα οκτώ εκατομμύρια περίπου, ωστόσο ο πλειστηριασμός απέβη άκαρπος, καθώς δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος.

Εργαζόμενοι, σωματεία και συνδικάτα πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι κάθε Τετάρτη να δίνουν ραντεβού στο Δικαστικό Μέγαρο με στόχο να ματαιώνουν τους πλειστηριασμούς, ειδικά όταν πρόκειται για κατοικίες εργαζομένων.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45368-pleistiriasmos-mataiosi-spider.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]