728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ματαίωσαν τον πλειστηριασμό κατοικίας, άκαρπος για την Spider



Οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί έφεραν από το μεσημέρι στα δικαστήρια των Ιωαννίνων, δεκάδες κατοίκους της περιοχής, ανάμεσα σε αυτούς πολλά μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καθώς ανάμεσα στα ακίνητα που θα έβγαιναν στο σφυρί ήταν και το διαμέρισμα ενός μέλους του.

Οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν κι έβαλαν μπλόκο στον πλειστηριασμό τόσο του συγκεκριμένου διαμερίσματος- πρώτης κατοικίας, όσο και σε άλλους προγραμματισμένους.

Επέτρεψαν μόνο να γίνει ο πλειστηριασμός της Spider, καθώς ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν κι αρκετοί πρώην εργαζόμενοι της βιομηχανίας, οι οποίοι επί αρκετοί μήνες αναμένουν τα δεδουλευμένα.

Το τίμημα για τις εγκαταστάσεις καθώς και για μία πολυκατοικία στην πόλη των Ιωαννίνων, έπεσε στα οκτώ εκατομμύρια περίπου, ωστόσο ο πλειστηριασμός απέβη άκαρπος, καθώς δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος.

Εργαζόμενοι, σωματεία και συνδικάτα πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι κάθε Τετάρτη να δίνουν ραντεβού στο Δικαστικό Μέγαρο με στόχο να ματαιώνουν τους πλειστηριασμούς, ειδικά όταν πρόκειται για κατοικίες εργαζομένων.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45368-pleistiriasmos-mataiosi-spider.html
Ματαίωσαν τον πλειστηριασμό κατοικίας, άκαρπος για την Spider Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017 Rating: 5 Οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί έφεραν από το μεσημέρι στα δικαστήρια των Ιωαννίνων, δεκάδες κατοίκους της περιοχής, ανάμεσα σε αυτού...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: