728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παραίτηση με αιχμές του Δημήτρη Γκίνη, από το Δ.Λ.Τ. Πάργας,



Με αφορμή την συνεδρίαση του Δ.Λ.Τ. Πάργας στις 26-7-2017 με θέμα την παραχώρηση χώρου σε παραγωγό μελιού για την πώληση των προϊόντων του στην χερσαία ζώνη λιμένα και μετά την εισήγηση του Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΈΝΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ να παρθεί θετική απόφαση και την άμεση ταύτιση του προέδρου του λιμενικού Ταμείου αλλά και των Μελών στην θέση αυτή (Πλην εμου αλλά και του κ.Γκιώνη- ο οποιος δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση) , υποβάλω την παραίτηση από μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου .


Η απόφαση αυτή της διοικησης έρχεται σε ευθεία αντίθεση με αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Πάργας,Συλλόγου Εστίασης Πάργας και Ένωση ξενοδόχων Πάργας οι οποίοι εχουν αιτηθεί να μην δοθεί καμμία
άδεια για πλανόδιο και στάσιμο εμπόριο στην χερσαία ζώνη αφού αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό.

θεωρώ ότι με τέτοιου ειδους πρακτικές δεν μπορώ πλέον να προασπίσω τα νόμιμα αλλά και τα τοπικα συμφερόντα.
Δεν ανέχομαι την δουλοπρέπεια της Διοίκησης στα μικροπολιτικα συμφερόντα (Ο νοών νοείτω) γιατί πιστεύω πως η προσωπική μου άποψη και το όραμα μου δεν μπορεί να διαβρωθεί από κανέναν εκτός από τους ψηφοφόρους.

μετά από αυτό το γεγονός ο εξευτελισμός και ο βιασμός του θεσμού αυτού που λέγεται ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΊΟ ΠΆΡΓΑΣ πραγματοποιήθηκε τοσο απλά αφου ο πρόεδρος προασπίζει άλλου είδους συμφέροντα και δεν προστατεύει ουτε τα μέλη του και ούτε τις τοπικές επιχειρήσεις που πληρώνουν φόρους,χαράτσια,ενοίκια κτλ.

προωθεί το πλανόδιο και στάσιμο εμπόριο σε ένα από τα πολυσύχναστα κομμάτια τις Πάργας και πετάει στα σκουπίδια των κόπο,χρόνο και Χρήμα των συλλόγων,επαγγελματιών αλλά και πολιτών που προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο του τουριστικού προϊόντος που λέγεται Πάργα.

Για το λόγο αυτό λοιπόν λέω :

Όχι στην δουλοπρέπεια.
Οχι στη πολιτική της μαριονέτας.

Με τιμή και καθαρή συνείδηση

Γκίνης Δημήτριος
Παραίτηση με αιχμές του Δημήτρη Γκίνη, από το Δ.Λ.Τ. Πάργας, Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017 Rating: 5 Με αφορμή την συνεδρίαση του Δ.Λ.Τ. Πάργας στις 26-7-2017 με θέμα την παραχώρηση χώρου σε παραγωγό μελιού για την πώληση των προϊόντων το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: