728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Κέρασαν Ήπειρο" στα Σύβοτα!



Εκατοντάδες επισκέπτες της περιοχής αλλά και ντόπιοι, είχαν μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά προιόντα της Ηπείρου σε έναν μαγευτικό τόπο.

Στην παραλία των Συβότων, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη έκθεση τοπικών προιόντων που οργανώνει η Περιφέρεια.

"Κερνάμε Ήπειρο" ο τίτλος της έκθεσης και στα Σύβοτα για ένα τριήμερο δεκάδες παραγωγοί κέρασαν απολαυστικές δημιουργίες.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την έκθεση ενώ ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, επεσήμανε για μία ακόμη φορά την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα, καθώς μπορεί να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή.

Η έκθεση "Κερνάμε Ήπειρο" εγκαινιάστηκε πέρυσι, με στόχο να προβάλλει τα προιόντα της περιοχής, εκεί όπου καταγράφεται υψηλή τουριστική κίνηση.

Φέτος τα Σύβοτα ήταν ο πρώτος σταθμός και θα ακολουθήσει η παραλία της Πρέβεζας από 25 έως 27 Αυγούστου και η Άρτα στην πλατεία Σκουφά από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου .






"Κέρασαν Ήπειρο" στα Σύβοτα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017 Rating: 5 Εκατοντάδες επισκέπτες της περιοχής αλλά και ντόπιοι, είχαν μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά προιόντα της Ηπείρου σε έναν μ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: