728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σκορπιοί στις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες στα Ιωάννινα

Πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας

 


Πρόσφυγες που φιλοξενούνται εδώ και λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις της παιδόπολης «Αγία Ελένη», πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα Ιωάννινα.

Άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά διαμαρτύρονται για τη «συγκατοίκησή» τους με τους σκορπιούς που υπάρχουν τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους της παιδόπολης, εκφράζοντας φόβο για τη ζωή τους και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά και τις εγκυμονούσες.

«Αναζητούμε την ασφάλεια αλλά σε αυτή την κατάσταση δεν νοιώθουμε ασφαλείς», «ήρθαμε στη χώρα σας για να είμαστε ασφαλείς αλλά αυτός ο χώρος δεν προσφέρει καμία ασφάλεια», είναι μόνο κάποια από τα μηνύματά τους μαζί με την έκκληση τους για βοήθεια.

Μια γυναίκα μάλιστα λόγω της συναισθηματικής φόρτισης λιποθύμησε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Οι προσφυγικές οικογένειες διαμαρτύρονται παράλληλα για την αδυναμία πρόσβασης τους σε γιατρούς, ενώ καταγγέλλουν και την έλλειψη φαγητού.


πηγη: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2731076/skorpii-stis-egkatastasis-opou-filoxenounte-prosfiges-sta-ioannina
Σκορπιοί στις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες στα Ιωάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017 Rating: 5 Πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας   Πρόσφυγες που φιλοξενούνται εδώ και λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις της παιδόπολης «Αγία Ελέ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: