ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Παράνομη ναύλωση επαγγελματικού πλοίου αναψυχής στην ΗγουμενίτσαΝέα επιτυχία είχε το Λιμενικό Σώμα, στον αγώνα που δίνει για την πάταξη των παράνομων ναυλώσεων. Αυτή τη φορά, σε έλεγχο που έκαναν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε παράνομη ναύλωση του Commercial Yacht ''SEHER-1'', σημαίας Τουρκίας. Από τα ναυλοσύμφωνα, που ήταν αλβανικά, προέκυπτε ότι ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης των δύο αλλοδαπών επιβατών βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.

Το ''SEHER-1'' είχε εκναυλωθεί έναντι ποσού εξακοσίων ευρώ, στις 17 Ιουνίου 2017. Η σύμβαση ναύλωσης προέβλεπε ως λιμένα επιβίβασης την Κέρκυρα και προορισμό το λιμένα των Αγίων Σαράντα Αλβανίας. Διαπιστώθηκε όμως, ότι στη συνέχεια υπογράφηκε νέα σύμβαση ναύλωσης, με ημερομηνία 21-06-2016, για την επιστροφή των επιβατών. Η νέα σύμβαση, με τους ίδιους επιβάτες, είχε για λιμάνι αποβίβασης την Κέρκυρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων ποινικών και διοικητικών κυρώσεων.πηγη: http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/paranomi-naylosi-epaggelmatikoy-ploioy-anapsyxis-stin-igoymenitsa#.WU4cJ3c04_U.facebook
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]