728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Δραματική μείωση εσόδων βλέπει ο Δημήτρης Γκίνης


Καθώς φτάσαμε στα μεσα του Ιουνίου και μπορούμε να έχουμε μια μικρή εικόνα πάνω στο θέμα του τουρισμού πιστεύω ότι είναι κατάλληλη στιγμή να τοποθετηθώ και εγώ σε οτι αφορά την Παργα και την εικόνα που μπορώ να έχω σαν Πρόεδρος του Νέου Νέος Εμπορικός Σύλλογος Πάργας.

Η αύξηση στις αφίξεις των τουριστών πρόκειται να ξεπεράσει το 20%. Η Καλη μερα αλλωστε φάνηκε απο την αρχή της σεζόν... όπου η πληρότητα καταγράφηκε αυξημένη κατα 10% σε σχέση με πέρυσι.

Την ίδια ωρα Η Trivago.gr στην παρουσίαση της για τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι κατατάσσει και παλι την Παργα στην πρωτη με δεύτερη θέση κυρίως για τους Ιταλούς, τους Άγγλους τους Σκαδιναβους και τους Σέρβους.


Καθώς όμως βλέπουμε αυτά τα ωραία νούμερα σε πληθυσμιακή αύξηση βλέπουμε το αντίθετο στους τζίρους τον καταστημάτων όπου οι απώλειες σε σχέση με πέρυσι φτάνουν στο 20-25% για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.
Μιλάμε για ένα τραγικά μεγάλο νούμερο που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις για το τι φταίει και πως θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το γεγονός.

Ωστοσο αν η Κυβέρνηση δεν μειώσει την υπερφορολόγηση και αν δεν σταματήσει τώρα κάθε σκέψη για επιβολή νέων φόρων και επιβαρύνσεων, όπως ο φόρος διαμονής, είναι βέβαιο ότι το κλιμα θα αλλάξει και θα έχουμε τον πιο ακριβό τουρισμό της Ευρωπης.Οι επαγγελματιες δεν αντέχουν να απορροφούν αλλο τον ΦΠΑ. Φετος μας έσωσαν οι αναταρχες στις ανταγωνιστριες χωρες όταν εκλείψουν οι εξωγενείς διεθνείς συγκυρίες ομως τα πράγματα θα ειναι δύσκολα.
Πάργα:Δραματική μείωση εσόδων βλέπει ο Δημήτρης Γκίνης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017 Rating: 5 Καθώς φτάσαμε στα μεσα του Ιουνίου και μπορούμε να έχουμε μια μικρή εικόνα πάνω στο θέμα του τουρισμού πιστεύω ότι είναι κατάλληλη στιγμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: