728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα: Υπέροχη εκδήλωση από τον σύλλογο γυναικών "Διηδάμεια", για τη γιορτή του Άϊ Γιάννη




Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν την Πάργα την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και μεγάλη ήταν η συμμετοχή, στο έθιμο του Αϊ Γιάννη, γιορτή που διοργάνωσε και φέτος ο σύλλογος γυναικών Πάργας "Διηδάμεια". Τόσο στο λιμάνι της Πάργας, το Πόντε, όσο και στο "Καμίνι" την άλλη πλευρά δηλαδή, είχαν ανάψει φωτιές, έκαιγαν τα στεφάνια που είχαν δημιουργήσει την πρωτομαγιά και μικροί και μεγάλοι (κυρίως νεαρής ηλικίας άτομα) πέρναγαν με κέφι και χαρά, πάνω από τα στεφάνια που είχαν ανάψει φωτιές.

Στο Πόντε στήθηκε γιορτή με χορευτικά σχήματα, παραδοσιακής μουσικής, ενώ πολλοί ξένοι επισκέπτες φωτογράφιζαν τόσο τις φλόγες, όσο και τα χορευτικά σχήματα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που παρότρυναν τους νέους να συμμετέχουν δίνοντάς τους μάλιστα και οδηγίες, ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας Στέφανος Μελετίου που ήταν στην πλευρά προς το "Καμίνι" μαζί με τα παιδιά του και τα ανίψια του! Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες και του χρόνου, με υγεία!











πηγη: http://www.tomistinenimerosi.gr/2017/06/parga-uperoxh-ekdhlwsh-apo-ton-sullogo-gunaikwn-dihdameia-gia-th-giorth-tou-ai-giannh.html
Πάργα: Υπέροχη εκδήλωση από τον σύλλογο γυναικών "Διηδάμεια", για τη γιορτή του Άϊ Γιάννη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 24, 2017 Rating: 5 Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν την Πάργα την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και μεγάλη ήταν η συμμετοχή, στο έθιμο του Αϊ Γιάννη, γ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: