728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι αστυνομικοί κυπελλούχοι στο εργασιακό ποδοσφαίρου



H ομάδα της Αστυνομίας ανακηρύχθηκε κυπελλούχος στο Εργασιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου νικώντας στον τελικό, σ΄ ένα δυνατό παιχνίδι, τους Επαγγελματίες Υγείας, που αποδείχτηκαν άξιοι αντίπαλοι, με σκορ 3-0.

Με τη διεξαγωγή του τελικού έπεσε και η αυλαία του Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου που υλοποιήθηκε με επιτυχία το δίμηνο Μάιος-Ιούνιος 2017.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος δέκα ομάδες και 250 περίπου «εργαζόμενοι-ποδοσφαιριστές» με στόχο την άθληση και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, η τελετή απονομής κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα, αναμνηστικών επάθλων στη φιναλίστ ομάδα και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου και αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες στο τελικό.

Τα έπαθλα απένειμε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος στην ομιλία του εξέφρασε την επιθυμία όλων για τη συνέχιση του Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου και τον επόμενο χρόνο πάντα σε φιλικό κλίμα και με καλή αγωνιστική διάθεση.





Οι αστυνομικοί κυπελλούχοι στο εργασιακό ποδοσφαίρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5 H ομάδα της Αστυνομίας ανακηρύχθηκε κυπελλούχος στο Εργασιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου νικώντας στον τελικό, σ΄ ένα δυνατό παιχνίδι, τους Ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: