ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Οι αστυνομικοί κυπελλούχοι στο εργασιακό ποδοσφαίρουH ομάδα της Αστυνομίας ανακηρύχθηκε κυπελλούχος στο Εργασιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου νικώντας στον τελικό, σ΄ ένα δυνατό παιχνίδι, τους Επαγγελματίες Υγείας, που αποδείχτηκαν άξιοι αντίπαλοι, με σκορ 3-0.

Με τη διεξαγωγή του τελικού έπεσε και η αυλαία του Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου που υλοποιήθηκε με επιτυχία το δίμηνο Μάιος-Ιούνιος 2017.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος δέκα ομάδες και 250 περίπου «εργαζόμενοι-ποδοσφαιριστές» με στόχο την άθληση και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, η τελετή απονομής κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα, αναμνηστικών επάθλων στη φιναλίστ ομάδα και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου και αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες στο τελικό.

Τα έπαθλα απένειμε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος στην ομιλία του εξέφρασε την επιθυμία όλων για τη συνέχιση του Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου και τον επόμενο χρόνο πάντα σε φιλικό κλίμα και με καλή αγωνιστική διάθεση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]