728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νίκος Κολιός… Ανοίγει με άριστα την πόρτα της Ιατρικής Σχολής!



Άριστος μαθητής... Ο Νίκος Κολιός, μετά από τους κόπους τριών ετών, όσο διαρκεί το Λύκειο, βλέπει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα. Πέτυχε όχι μόνο την είσοδο στην Ιατρική, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες πανελλαδικά και φυσικά την υψηλότερη στο σχολείο του!

Μαθητής στο 7ο ΓΕΛ Ιωαννίνων, σήμερα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και σίγουρα η μέρα θα μείνει αλησμόνητη για τον ίδιο και την οικογένειά του!

Η ανακοίνωση των βαθμών για την εισαγωγή στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τον έφερε στην κορυφή, καθώς συγκέντρωσε 19.320 μόρια. Άριστα δηλαδή... Ο Νίκος έγραψε 20 στην Φυσική, 19.8 στη βιολογία, 19.8 στη χημεία και 17.2 στην έκθεση!!

Ώριμος, σοβαρός και με λόγο ουσιαστικό και συγκροτημένο...

Η Ιατρική, όπως είπε στο Epiruspost αποτελεί την πρώτη του επιλογή... Αυτό που δεν έχει αποφασίσει ακόμη είναι αν θα επιλέξει την Ιατρική Ιωαννίνων ή θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη.. «Ήταν ιδιαίτερα πιεστική. Πολλές ώρες διάβασμα και καθόλου ελεύθερος χρόνος. Όμως δεν είναι θέμα μιας χρονιάς. Χρειάζεται υποδομή, που σημαίνει ότι χρειάζεται συστηματικό διάβασμα από την πρώτη λυκείου», σημειώνει ο Νίκος.

Ο ίδιος θυσίασε κάθε χόμπι, ξέχασε τις εξόδους και έμεινε προσηλωμένος στο στόχο του. Αυτό είναι και το μυστικό επιτυχίας. Η αφοσίωση!

«Άμα θέλεις κάτι πολύ και είσαι αφοσιωμένος σε αυτό, τότε είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις. Θα το πετύχεις.. Αν λοιπόν υπάρχει μυστικό επιτυχίας, αυτό είναι η αφοσίωση», υπογραμμίζει.

Στη χρονιά που πέρασε είχε την αμέριστη συμπαράσταση των καθηγητών του. Ένα άριστο περιβάλλον στο σχολείο, με όλους πρόθυμους να βοηθήσουν και συνάμα αρκετές ώρες στο φροντιστήριο.

Μεγάλος σύμμαχος στην προσπάθεια του Νίκου ήταν η οικογένειά του, ειδικά η μητέρα του.. Ήταν εκεί για ότι χρειάζονταν!

Ο Νίκος, κάνει πλέον ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.. Σε μία χώρα που βιώνει τη δυσκολότερη μεταπολιτευτική περίοδο και όπου δύσκολα αφήνει τους νέους να ανοίξουν τα φτερά τους... Αλλά τον Νίκο, όπως και τα χιλιάδες άλλα παιδιά, είναι αυτά που χρειάζεται για ένα καλύτερο μέλλον.




πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45064-2017-06-30-16-07-10.html
Νίκος Κολιός… Ανοίγει με άριστα την πόρτα της Ιατρικής Σχολής! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017 Rating: 5 Άριστος μαθητής... Ο Νίκος Κολιός, μετά από τους κόπους τριών ετών, όσο διαρκεί το Λύκειο, βλέπει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: