728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων



Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στα Λύκεια όλης της χώρας. Το πρώτο μέρος της αγωνίας των υποψηφίων για τα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα έλαβε τέλος.

Ολοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από την ερχόμενη Πέμπτη και μετά όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14 του μήνα. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Τέλος, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Η ανακοίνωση των βάσεων αναμένεται προς το τέλος Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται να εκδοθούν και στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς φέτος οι εξετάσεις ξεκίνησαν αργότερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Μεγάλη σημασία για την πορεία των βάσεων έχει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, που πρέπει να γίνει έως και τις 14 Ιουλίου.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45051-2017-06-30-08-16-52.html
Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017 Rating: 5 Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στα Λύκεια όλης της χώρας. Το πρώτο μέρος της αγωνίας των υποψηφίων ...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: