728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σ. Καλογιάννης: Μεγάλες καθυστερήσεις στο γεφύρι της Πλάκας



Την ανησυχία του για τις καθυστερήσεις στο έργο αναστήλωσης του γεφυριού της Πλάκας, εξέφρασε ο πρώην Υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος επισκέφθηκε τα Πράμαντα όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως η σύνδεση των Τζουμέρκων με την Ιόνια, έργο που δρομολογήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου, οι δασικοί χάρτες και η αναστήλωση του ιστορικού γεφυριού.

Ο Σταύρος Καλογιάννης αφού ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Σεντελέ για την πορεία αποκατάστασης του γεφυριού της Πλάκας, εξέφρασε την ανησυχία του για την κωλυσιεργία των αρμόδιων Υπουργείων Πολιτισμού και Υποδομών.

«Πέρασαν κοντά δυόμισι χρόνια από την πτώση του γεφυριού και δεν υπάρχει ακόμα τίποτα απτό για την αποκατάστασή του. Οι μεγάλες κυβερνητικές υποσχέσεις και γι’ αυτό το θέμα έχουν διαψευστεί παταγωδώς. Η νέα Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ των πολλών εμπλεκομένων φορέων είναι άγνωστο εάν έχει υπογραφεί, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό, ενώ εγείρονται μεγάλα ερωτήματα για την εκτίναξη του προϋπολογισμού του έργου, ο οποίος από 3,7 εκατ. ευρώ αρχικά έφτασε στα 5,5 εκατ., χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Πέραν αυτών, σήμερα στο γεφύρι, όπως διαπίστωσα, δεν εκτελείται καμία εργασία, παρότι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιρινής περιόδου. Φαίνεται δε να στήνεται ένας χορός μελετών γύρω από το έργο. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έναρξης και ολοκλήρωσης της αποκατάστασης του έργου», αναφέρει σε δήλωσή του.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/44869-2017-06-21-07-40-16.html
Σ. Καλογιάννης: Μεγάλες καθυστερήσεις στο γεφύρι της Πλάκας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017 Rating: 5 Την ανησυχία του για τις καθυστερήσεις στο έργο αναστήλωσης του γεφυριού της Πλάκας, εξέφρασε ο πρώην Υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, ο οπο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: