728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Μαχαίρι" και στο ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού!!



Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, τελικώς γίνονται όλο και πιο έντονα, παρά τις επικοινωνιακές τακτικές της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου, να παρουσιάσει μία ειδυλλιακή εικόνα!!!

Είναι πρωτοφανές, για μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπως το Χατζηκώτζα, να ματαιώνει για δύο μήνες όλα τα τακτικά χειρουργεία της Ορθοπεδικής, επειδή εξαντλήθηκαν οι πιστώσεις!!

Και είνα τραγικό το γεγονός ότι οι αρμόδιοι κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα... Σαν να πρόκειται για το φυσιολογικό πράγμα σε ένα νοσοκομείο!!!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τώρα, οι περικοπές ξεκινούν από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου από τις 3 Ιουλίου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, μειώνεται κατά το ήμισυ η λειτουργία των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων στο ΤΕΠ!!!

Οι λόγοι δεν αναφέρονται, σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, σχετίζονται με την έλλειψη προσωπικού.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/44948-2017-06-26-06-33-50.html
"Μαχαίρι" και στο ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017 Rating: 5 Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, τελικώς γίνονται όλο και πιο έντονα, παρά τις επικοινωνιακές τακτικές της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: