ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Ευρεία σύσκεψη για καλύτερη αστυνόμευσηΜε αντικείμενο θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν οι Δήμαρχοι: Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, Νικ. Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο Αντιδήμαρχος Κ. Τζουμέρκων κ. Μπουζάνης, ο Αστυνομικός Δ/ντής Άρτας κ. Πάρις Νίκου, ο Διοικητής του Τμήματος Περιφέρειας Άρτας κ. Σκανδάλης και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας κ. Θεόδωρος Γούσιας.

Ο κ. Ψαθάς τόνισε την καθοριστική συμβολή της Αστυνομικής Δ/νσης Άρτας εναντίον της εγκληματικότητας στην περιοχή μας. Επεσήμανε την ανάγκη της συνεργασίας όλων των αρμόδιων φορέων προκειμένου να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και τάξης στους κατοίκους της Π.Ε. Άρτας.

Ο κ. Νίκου αναφέρθηκε στη δράση και τις επιτυχίες της Αστυνομικής Δ/νσης Άρτας και ανέλυσε διεξοδικά και με στατιστικά στοιχεία το σημαντικό γεγονός της μείωσης της μικροεγκληματικότητας στην περιοχή της Άρτας. Επίσης τόνισε ότι η Τροχαία θα αστυνομεύσει αυστηρότερα την κίνηση στους πεζόδρομους της Άρτας και το φαινόμενο των παράνομων παρκαρισμάτων που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της πόλης και δημιουργούν άσχημη εικόνα στους επισκέπτες.

Οι Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναγνώρισαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Αστυνομία λόγω υποστελέχωσης και έλλειψης υλικών και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή βοήθεια με στόχο την καλύτερη αστυνόμευση.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/arta/44805-2017-06-17-07-04-47.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]